banner ad banner ad

Gică Hagi se așteaptă la un meci foarte greu mâine seară, în fața formației FC Botoșani. El a studiat jocul echipei antrenate de Marius Croitoru și spune că FC Botoșani este o echipă agresivă și care marchează multe goluri.

Pentru meciul cu FC Botoșani, Hagi are o absență importantă. Este vorba de Bradley de Nooijer, un jucător dorit de Gigi Becali la FC SB.

„Un meci acasă, cu un adversar foarte bun, o echipă care a arătat un fotbal agresiv, un fotbal foarte bun, a marcat goluri. Cu siguranță că vom avea un meci dificil. Ne dorim să luăm cele trei puncte, să avem capacitatea să ne impunem, să dominăm meciul, ritmul și intensitatea jocului. Nu sunt mari probleme. Keita și Riva nu sunt sută la sută, Carlo e bine dar încă mai e nevoie de timp, Mățan a avut aseară ceva și vom vedea dacă o să fie pregătit. Bred va lipsi o lună, o lună și ceva. Vom vedea cum vom suplini această lipsă importantă. Boboc a jucat dar nu e postul lui iar Filip încă nu e sută la sută. Ne dorim trei puncte. E un început bun al nostru pe care trebuie să-l exploatăm la maxim, să menținem linia, conectarea, atitudinea”, a spus Gică Hagi.

Check Also

Roman nu mai poate fi ținut pe bancă. M. Croitoru: „Dacă îl băgam la început…”

Mihai Roman a fost singurul jucător din compartimentul ofensiv al FC Botoșani care a ieșit…