banner ad banner ad

Liceul cu Program Sportiv Botoșani a organizat, împreună cu Inspectoratul Școlar Județean Botoșani, etapa zonală a Cluburilor Sportive Școlare.

La această competiție, au participat, aproximativ 60 de luptători de la cluburile similare din Botoșani, Bacău, Suceava și Rădăuți.

Chiar dacă numărul participanților nu a fost foarte mare, nivelul competiției a fost ridicat deoarece au participat inclusive medaliați  la  campionatele  Europene. De asemenea, o parte dintre sportivi fac parte din lotul național de cadeți, care ȋși desfășoara activitatea la Bacău.

„Competiția a fost destul de strȃnsă la unele categorii, cu răsturnări de pronosticuri făcute de către antrenorii care vedeau  altfel rezultatele,  ȋnainte de meciuri. Lupta a fost și mai acerbă  deoarece,  numai  primii trei sportivi clasați, la fiecare categorie de greutate,  pot participa  la  finala pe țară. La unele categorii, din diverse motive, sportivi buni n-au reușit să se califice”, a spus Victor Baciu, antrenor la LPS Botoșani.

Lista  luptătorilor  Liceului cu Program Sportiv  Botoșani care s-au clasat pe primele trei locuri:

48 KG. Loc I- ANDRIESEI ANDREI;  Loc II- BȊGU ALEXANDRU

51 KG. Loc I-AILENEI ALIN; Loc II-CIOCOIU RĂZVAN; Loc III-ȘOVAN ADRIAN

55 KG. Loc I-ANTON ADRIAN; Loc III- CLĂTINICI ȘTEFAN

60 KG. Loc II-CONSTANDACHE IONUȚ; Loc III- BURLACU PETRU

65 KG. Loc II-PĂDURARU SORIN; Loc III-ADROBOTOAEI NICU

71 KG. Loc II-LUNGU CEZAR; Loc III- PALII RODION        

80 KG. Loc III- DINCĂ MARIO

110 KG. Loc III- LUNGU SERGIU

Dintre  cei  30 de sportivi  care vor participa la finala  pe țară,  L.P.S. Botoșani  are  15 sportivi calificați,  L.P.S. Suceava  9 sportivi,  C.S.S. Bacău  3 sportivi  și  C.S.S. Rădăuți  3 sportivi.

Sportivii  de la  L.P.S. Botoșani  sunt  pregătiți de  catre profesorii:  BACIU VICTOR, IACOB DAN și  SANDU ANDREI DRĂGUȚU.

Check Also

PERFORMANȚĂ realizată SINH DAU Botoșani la naționalele de Qwan-Ki-Do FOTO

Sportivii clubului SINH DAU Botoșani au participat la sfârșitul săptămânii trecute la a 29…