banner ad banner ad

Dinamo și FC Botoșani se vor întâlni în următoarea etapă a campionatului. „Câinii” sunt obșigați să câștige pentru a spera în continuare la play-off în timp ce FC Botoșani are și varianta egalului.

Cu trei etape înainte de finalul returului, FC Botoșani este pe locul 7 cu 32 de puncte, la doar un punct de locul 6, ocupat de Sepsi Sf. Gheorghe. Dinamo este pe 11 cu 28 de puncte iar pentru a mai spera la play-off trebuie să câștige toate cele trei meciuri pe care le mai are de disputat.

Pentru meciul cu Dinamo, Liviu Ciobotariu nu va avea la dispoziție doi jucători importanți, care au fost titulari în partida cu FC Voluntari.

Este vorba de atacantul Mihai Roman și fundașul stânga Aristidis Soiledis. Cei doi vor fi suspendați pentru această partidă.

„Din păcate, Roman nu va juca. Este suspedat. Am avut intuiție bună astăzi. Am avut de ales între Roman și Fulop. Lori a făcut un joc foarte bun la Chiajna însă l-am simțit pe Roman mai proaspăt. Nici Aristidis nu va putea evolua cu Dinamo”, a spus Liviu Ciobotariu.

Foarte probabil, în locul celor doi vor intra Lorand Fulop și Marcel Holzman.

Check Also

Croitoru reacționează în cazul Ongenda: „E penibil. Avem trei oferte mult mai avantajoase”

Antrenorul principal al FC Botoșani a reacționat după ce impresarii lui Hervin Ongenda au …