banner ad banner ad

CSM Botosani s-a impus cu scorul de 39-30 în amicalul jucat împotriva formației Steaua București. Peste 500 de oameni au asistat la această partidă, printre care primarul Cătălin Flutur, viceprimarul Cosmin Andrei și Relu Tîrzioru, primarul orașului Săveni.

În prima repriză, partida a fost una echilibrată iar după 30 de minute tabela arăta scorul de 17-16 în favoarea botoșănenilor. Repriza secundă a început cu Steaua în ofensivă. Partida a fost echilibrată până la scorul de 25-25, când botoșănenii au reușit să se desprindă.

Înaintea partidei, Karina Todireanu a interpretat noul imn al echipei, care va fi disponibil în curând pe YouTube. Ulterior, a fost prezentat lotul echipei CSM Botoșani, un lot din care fac parte jucători cu mare experiență în primul eșalon al handbalului românesc.

Primul meci oficial al CSM Botoșani este programat pe 22 septembrie când va juca în Sala Polivalentă Elisabeta Lipă împotriva formației CSU Suceava. CSM Botoșani are obiectiv promovarea în primul eșalon și deja a realizat câteva transferuri importante printre care Florin Ciobotariu, Cristian Adomnicăi și Bogdan Șoldănescu.

Check Also

S-a redeschis patinoarul Cornișa GALERIE FOTO&VIDEO

Patinoarul din complexul de agrement Cornișa a fost deschis din această după amiază. Autor…