banner ad banner ad

Mihai Roman se adaugă pe lista lungă a jucătorilor care ajung la FC SB și care nu confirmă. În ultima perioadă, a jucat foarte puțin iar de câte ori a intrat, evoluțiile lui au fost modeste, cu mult sub ceea ce juca la Botoșani.

A fost titular ieri în partida pe care FC SB a jucat-o la Voluntari dar Teja l-a scos la pauză. La finalul meciului, Gigi Becali a spus că fostul jucător al FC Botoșani a uitat fotbalul.

„Cum adică mulţumit? Am câştigat un punct în deplasare, ce să facem… Păi nu vedeţi că nici n-am fost la meci? Aici, la doi paşi? Nu mai am încredere în echipă. Nici cu Craiova n-am fost! N-am încredere în jucători. Asta e echipă? Nu sunt fotbalişti adevăraţi, sunt nişte mingicari. Ai 1-0 din minutul 13 şi nu poţi să baţi pe Voluntari! Aici îţi dai seama de forţa echipei. La vară schimbăm tot, mai aducem cinci jucători. Avem un jucător, Man, şi ăla e suspendat pentru că dă cu capul. S-a şmecherit, dă cu capul. Roman are o vârstă, n-a mai jucat de atâta timp, a uitat fotbalul săracul”, a spus Gigi Becali, sâmbătă seara, la DigiSport.

FC Voluntari și FC SB au remizat ieri seară, scor 2-2.

Check Also

Attila Hadnagy este noul director general al Sepsi OSK

Patronul clubului Sepsi OSK, Diószegi László, a anunţat într-o conferinţă de presă, că nou…