banner ad banner ad

Italianul Diego Fabbrini poate pleca liber de contract la finalul sezonului. Valeriu Iftime a declarat de mai multe ori că s-a înțeles cu italianul și că va juca încă un an la FC Botoșani dar Diego Fabbrini și impresarul lui susțin că nu au semnat nimic.

În pauza de iarnă, văzând că mai multe cluburi se interesează de Fabbrini, conducătorii FC Botoșani i-au propus italianului prelungirea contractului. Încă de la finalul lunii ianuarie, Valeriu Iftime, patronul FC Botoșani, anunța că s-a înțeles cu Fabbrini și că acesta și-a prelungit contractul dar cu niște clauze speciale. Între timp, impresarul Florin Manea a anunțat la Prosport Live: „Şansele ca Fabbrini să mai stea la Botoşani şi din vară sunt de 1%”.

L-am întrebat pe Fabbrini dacă și-a prelungit contractul și a negat. „Dacă clubul vrea să mă păstreze, trebuie să-mi facă o ofertă”, a fost reacția lui Fabbrini.

Impresarul Florin Manea spune că a avut discuții referitoare la prelungirea contractului dar că a fost o înțelegere verbală care acum nu mai este valabilă.

„Nu a prelungit nimic. Aveam o înțelegere verbală cu Iftime dar a căzut după ce s-a întâmplat cu Roskopf. Și mai ales după modul cum m-a tratat Anton. Încercam să fac ceva pentru ei dar acum nu ma mai interesează. Le urez succes”, a spus impresarul Florin Manea.

Patronul FC Botoșani spune că de fapt ar exista un contract dar Fabbrini poate pleca oricând. În același timp, Valeriu Iftime spune că fotbalistul italian va mai rămâne încă un an la Botoșani dar cu un contract mai mare.

„Eu nu am vorbit cu Manea. Nu are niciun drept să-l critice și să-l analizeze pe Cătălin Anton. Eu vă garantez că Fabbrini mai rămâne un an la noi, cu sau fără Manea. Bineînțeles că și el are frustrările lui că nu a reușit să joace în play-off. Este semnat un contract pe care eu îl rup când vrea Fabbrini. El alege dacă rămâne sau nu la noi. Dacă el vrea să plece în altă parte, pot să-l țin? E adevărat că termenii financiari pe care i-am vorbit cu Fabbrini pentru anul viitor, sunt destul de mari. Eu am vrut să rămână la mine și să nu aibă gând de plecare”, ne-a spus Valeriu Iftime.

Check Also

PERFORMANȚĂ realizată SINH DAU Botoșani la naționalele de Qwan-Ki-Do FOTO

Sportivii clubului SINH DAU Botoșani au participat la sfârșitul săptămânii trecute la a 29…