banner ad banner ad

Andrei Miron este noul căpitan al FC Botoșani. Decizia a fost luată de antrenorul Liviu Ciobotariu în urma evoluțiilor modeste ale lui Burcă.

Căpitanul de până acum al FC Botoșani este într-o scădere de formă, a făcut multe greșeli în ultimele meciuri și este tot mai criticat de suporteri și de patronul clubului. Valeriu Iftime a spus că Burcă ar trebui să fie rezervă și să primească o șansă și alți jucători. Prima măsură luată de antrenorul Liviu Ciobotariu a fost schimbarea căpitanului și rămâne de văzut dacă Burcă va fi titular cu Hermannstadt.

“Ați văzut că încerc să schimb tot timpul, să aduc nume noi în echipă, jucători mai proaspeți mai pozitivi, este clar că trebuie să schimb ceva. Andrei Burcă este un jucător bun care a demostrat că este un jucător de bază în apărare însă în ultima perioadă și el și-a pierdut puțin din personalitate. Voi schimba căpitanul de echipă pentru că am nevoie de un lider care se află în momentul de față într-o dispoziție bună, pozitivă. Niciodată nu am avut secrete față de dumneavoastră. Al doilea căpitan din punctul meu de vedere este Miron. Este un băiat pozitiv, muncitor la fel ca ceilalți de altfel. Nu i-am luat banderola lui Burcă ca să-l pedepsesc din contră să-l încurajez, să-l motivez să tragă mult mai tare, mult mai responsabil. Dacă ești lider trebuie să fii și pe terenul de antrenament și pe terenul de joc oficial. Când intri în vestiar, prin prestația ta pe care o ai ceilalți jucători trebuie să spună: Da! Așa trebuie să fim toți!”, a spus Liviu Ciobotariu.

Check Also

FC Botoșani trimite jucătorii de la echipa a doua în derby-ul Moldovei

Antrenorul principal al FC Botoșani le dă șansa jucătorilor tineri să joace în ultima etap…