banner ad banner ad

La o săptămȃnă după etapa județeană la cadeți, sala de lupte a LPS Botoșani a găzduit etapa județeană la lupte, competiție destinată juniorilor și la care au participat sportivi cu vȃrste de pȃnă ȋn 20 de ani.

Numărul juniorilor nu a fost atȃt de mare ca și la cadeți. Aproximativ 50 de luptători s-au ȋntrecut pe saltea iar meciuri au fost mult mai disputate, cu procedee mult mai spectaculoase și cu numeroase răsturnări de scor.  

Sportivii participanți la această etapă sunt de la cele două cluburi reprezentative din județ: C.S. Botoșani și L.P.S. Botoșani.

Câștigătorii celor zece categorii de geutate:

La categ. 55 kg. Bȋgu Ionuț – LPS; la 60 kg. Constandache Ionuț – LPS; la categ. 63 kg. Păduraru Sorin – LPS; la 67 kg. Adrobotoaei Nicu – LPS; la 72 kg. Ștefanache Codruț -CS; la 77 kg. Corneanu Vitali – LPS; la 82 kg. Tincu Bogdan – CS; la 87 kg. Iftodi Relu – CS; la 97 kg. Albu Alexandru – LPS și la 130 kg. Ciobanu Alin – LPS Botoșani.

Sportivii de la L.P.S. Botoșani sunt pregătiți de profesorii: Baciu Victor,  Iacob Dan și Sandu Andrei Drăguțu,  iar cei de la C.S. Botoșani sunt pregătiți de profesorii: Asaftei Ion și Grigore Marcel.

Din partea Direcției Județene de Sport a participat Ana Țepeș, inspector de specialitate, care a premiat sportivii clasați pe primele trei locuri cu madelii, diplome și tricouri.

Check Also

PERFORMANȚĂ realizată SINH DAU Botoșani la naționalele de Qwan-Ki-Do FOTO

Sportivii clubului SINH DAU Botoșani au participat la sfârșitul săptămânii trecute la a 29…