banner ad banner ad

Liviu Ciobotariu a imprimat jucătorilor botoșăneni o atitudine războinică și vrea victoria la fiecare meci. Nu știm dacă FC Botoșani va învinge luni pe FC Voluntari, nu știm dacă va prinde play-off-ul, dar știm că elevii lui Ciobi vor face tot posibilul pentru a reuși.

Ciobi este opusul lui Costel Enache. Dacă fostul tehnician vedea doar părțile pozitive, își lăuda jucătorii după meciuri mai slabe și se mulțumea cu egaluri, Liviu Ciobotariu vorbește doar de victorie și le cere elevilor săi să-și dea viața pe teren pentru a obține punctele.

„M-am uitat la jocurile celor de la Voluntari. De când a venit Cristiano Bergodi, echipa arată bine. Echipă bine organizată. Obiectivul nostru este foarte clar: cele trei puncte puse în joc. Avem capacitatea de a le obține. Suntem cu un moral bun, ne-am pregătit foarte bine. Chiar am discutat cu jucătorii după meciul cu Concordia, le-am spus să nu ne uităm în clasament, la adversarul nostru,  pentru că ne înşelăm. Trebuie să luăm meciul în serios şi trebuie să dăm tot ce avem mai bun pentru a obţine cele trei puncte. Nu vom subestima adversarul sub nicio formă. Chiar dacă Voluntariul se află pe ultimul loc în clasament, părerea mea e că sunt o echipă valoroasă, cu jucători cu experienţă şi jucători care pot decide soarta unui joc. Totul va depinde numai de noi. Vom fi foarte motivaţi pentru acest joc”, a spus Liviu Ciobotariu.

„În momentul de faţă sunt 5-6 echipe care au posibilitatea să prindă primele şase locuri, printre care ne aflăm şi noi. Dacă vrem să sperăm la locul şase, care duce în play-off, victoria din meciul cu Voluntariul este obligatorie. Nici nu ne gândim la un pas greşit, pentru că am muncit foarte bine în acest stagiu de pregătire. Ne-am pregătit pentru acest mini-retur, au mai rămas patru jocuri și ne dorim să obținem cât mai multe puncte”, a mai spus tehnicianul botoșănean.

Check Also

Săptămâna viitoare vine încă un atacant: „O bijuterie din liga 1 din Argentina”

Conducătorii clubului FC Botoșani au găsit atacantul pe care tot promit că îl aduc la echi…