banner ad banner ad

După ce a fost refuzat de mai mulți antrenori, Gigi Becali și-a refăcut lista iar printre posibilii tehnicieni se află acum și Costel Enache.

Fostul antrenor al FC Botoșani este acum la Hermannstadt, echipă care în această seară a pierdut cu 3-0 în fața CFR-ului. În cinci etape, Hermannstadt are o victorie și patru înfrângeri. La finalul meciului pierdut la Cluj, Costel Enache a evitat să vorbească despre posibila sa plecare la FC SB. 

„M-aţi luat prin surprindere. Sunt bulversat după tot ce s-a întâmplat la meciul de azi. Vreau să vorbim despre echipa Hermannstadt, că sunt antrenor aici. E greu să vorbim despre lucruri care nu ştim cât de reale sunt. Eu îi înţeleg bine pe colegii din breasla mea.

Nu neapărat că nu e tentantă banca lui FC SB, dar sunt cluburi care pun presiune foarte mare pe rezultat, pe joc, pe imagine şi aceste lucruri nu pot fi gestionate. Mai sunt factori care ne influenţează alegerile. Fiecare are argumentul lui. Nu ştiu ce să spun despre alţii, eu zic despre mine”, a declarat Costel Enache la Look Sport.

Check Also

Oltenii au plecat la Atena dar sunt cu gândul la Botoșani: „Trebuie să vedem cât de bine stăm fizic”

CSU Craiova va juca mâine de la ora 21.00, împotriva formației AEK Atena. Grecii s-au impu…