banner ad banner ad

CSM Botoșani a realizat până acum șase transferuri importante și se anunță principala favorită la câștigarea seriei în următorul sezon, programat să înceapă pe 22 septembrie.

Conducătorii clubului botoșănean au profitat de situația prin care trece CSU Suceava și au adus câțiva jucători cu mare experiență în primul eșalon al handbalului românesc. În același timp, au mai venit câțiva jucători tineri dar foarte talentați.

„Cred că avem cel mai valoros lot din seria noastră. În afara celor trei jucători experiență, încercăm să legitimăm și câteva valori locale. Media de vârstă a lotului va fi foarte scăzută. Încă suntem în negocieri cu unii jucători. Până acum avem șase transferuri realizate. Cu jucătorii pe care i-am avut în sezonul trecut, cu cei noi, cred că vom face o figură frumoasă. Vrem să câștigăm cât mai multe meciuri iar în iarnă să fim în primele două echipe din serie. Dacă vom fi pe unul din primele două locuri, ne calificăm automat. Nu vrem să punem presiune pe jucători pentru că este un lot nou, în formare”, a spus Cătălin Stoleru, președintele CSM Botoșani.

CSM Botoșani are din această vară un nou antrenor. Este vorba de Radu Roșu, fost antrenor în Italia. El s-a declarat mulțumit de condițiile pe care le are la Botoșani și de lotul de jucători.

„Sunt mulțumit de lot. Am făcut un cantonament și lucrăm la omogenitate. Valoare individuală avem. Avem jucători care au făcut istorie în handbal. Avem juniorul cel mai bun din țară. Un alt junior care vine de la CSM București. Valoare avem. Sunt copii buni, copii care promit. Trebuie doar să legăm relațiile de joc. Avem pe fiecare post doi jucători buni. Încă suntem în perioada de transferuri și e posibil să mai completăm lotul. În mare măsură, lotul este conturat. Eu sper să se creeze o emulație în jurul echipei de seniori de la Botoșani și să vină copii cât mai mulți către handbal”, ne-a spus Radu Roșu.

CSM Botoșani va debuta în noul sezon pe teren propriu când va întâlni pe CSU Suceava. Din seria A fac parte CSM Botoșani, CSU Suceava, CSM Bacău, CSU Galați și CS Poli Iași.

Check Also

S-a redeschis patinoarul Cornișa GALERIE FOTO&VIDEO

Patinoarul din complexul de agrement Cornișa a fost deschis din această după amiază. Autor…