banner ad banner ad

Județul Botoșani a rămas din nou fără echipă de handbal. CSM Botoșani s-a retras din campionat deoarece nu mai erau bani nici măcar pentru organizarea meciurilor de pe teren propriu.

Cătălin Stoleru, președintele clubului CSM Botoșani, a decis să retragă echipa din campionat deoarece nu mai avea bani nici măcar pentru organizarea meciurilor de acasă.

În 2018, CSM Botoșani a primit doar 53.000 de lei de la primărie și cu greu a reușit să facă față cheltuielilor pentru deplasări și organizarea meciurilor de pe teren propriu. Cu jucători care au jucat doar de plăcere, fără a fi recompensați, CSM Botoșani a obținut doar o victorie în acest sezon, fiind pe ultimul loc în clasament.

Cătălin Stoleru, președintele clubului CSM Botoșani, spune că și-a dorit să încheie acest campionat dar era imposibil deoarece conturile erau goale. El nu a renunțat definitiv la acest proiect și spune că este dispus să formeze o nouă echipă în vara viitoare dar numai în condițiile în care va avea sprijinul Primăriei, Consiliului Județean și dacă va găsi sponsori dispuși să asigure un buget minim pentru un sezon competițional.

Check Also

PERFORMANȚĂ realizată SINH DAU Botoșani la naționalele de Qwan-Ki-Do FOTO

Sportivii clubului SINH DAU Botoșani au participat la sfârșitul săptămânii trecute la a 29…