banner ad banner ad

Sfaturi pentru biletul zilei: Asta căutai? Pariorii cu ștate vechi au fost suficient de drăguți pentru a ne furniza câteva indicații prețioase pentru toți amatorii de pariuri sportive din România. Nu ne-a promis nimeni că ne vom schimba norocul peste noapte, însă cei care le respectă ar trebui să aibă șanse mai mari de a-și îmbunătăți performanțele. Pentru asta însă, trebuie să le punem la încercare:

Nu fii lacom și gândește-te că orice câștig este mai bun decât o pierdere.Foarte mulți pariori greșesc pentru că joacă mize mici și cote foarte mari. În fond, investesc o nimic toată și au pretenția de a se îmbogăți. Șansele de reușită ale acestor tipuri de bilete sunt extrem de mici. Ideal este să joci o miză fixă pentru fiecare bilet, una pe care să ți-o permiți să o pierzi, însă nu una derizorie care să te lase indiferent, pentru că altfel nu te vei strădui să analizezi cu atenție meciurile. Apoi, să nu mai cauți pronosticuri de dragul de a mări cota, pentru că asta îți va scădea șansele și mai mult. Joacă biletele cu simți după ce analizezi și nu te mai lăsa influențat de cota finală.

Axează-te pe piețe cu payout ridicat. De regulă, pariurile de tip Handicap Asiatic, 1X2 și Sub/Peste 2.5 goluri sunt cele la care se găsesc cele mai generoase cote. Poți căuta payout-urile exacte folosind instrumente dedicate pentru a-ți face rapid o părere despre tipurile de pariuri pe care obișnuiești să pariezi. Ideea este că, pe termen lung, acele câteva procente în plus la cotele jucate te vor putea transforma într-un parior iscusit, fără nimic altceva. De altfel, este obligația ta să ai conturi deschise la mai multe agenții și să mizezi mereu acolo unde cota este cea mai valoroasă.

Joacă online acolo unde nu există taxe. Pariorii din România pot juca 100% legal la aproximativ 20 de case de pariuri online. Taxa la depunere de 2% este mai avantajoasă decât taxa de 5% la biletele jucate în agențiile stradale, însă există operatori în online care acoperă din oficiu această taxă, scutindu-l pe jucător de la plată. Nu ar fi o idee deloc rea să iei în calcul și acest lucru. Oricât de insignifiante ți s-ar părea aceste mici procente, dacă vei face o simulare la un rulaj efectuat în câteva luni, vei vedea că fiecare procent contează mai mult decât te aștepți.

Asigură-te că poți face Cash Out la biletul tău.Este important să joci la o casă de pariuri care îți oferă posibilitatea să închizi biletele pe care le joci. Nu este vorba de Cash Out la modul general, ci de închiderea biletului zilei făcut de tine, care include meciuri din campionatele pe care mizezi în mod regulat, precum și tipurile de pariuri preferate. Citește termenii și condițiile sau întreabă operatorul dacă ai dubii. Gândește-te că există multe strategii de pariuri care se bazează pe închiderea biletelor, precum sunt cele care se bazează pe o succesiune de meciuri neintercalate. Asta nu înseamnă să-ți faci un obicei din a folosi funcția asta, însă nu-ți strică să o ai la îndemână.Nu te lua după cote, ci stabilește-le tu înainte de a le vedea. Majoritatea pariorilor se lasă ghidați de cote. Este o realitate, iar fiecare dintre noi a făcut aceste greșeli. Pariorii de top analizează partidele înainte să răsfoiască cotele și în momentul în care le văd, știu deja dacă găsesc o valoarea deosebită în acestea sau nu. Nu de puține ori, cotele acelea mari nu ies întâmplător, așa că nu trebuie să te iei orbește după ce spun agențiile de pariuri sportive. Încearcă să faci o astfel de experiență, setează-ți propriile cote și vei fi surprins când vei face comparația!

Poți să te inspiri din ponturi, dar fii selectiv și prudent.În ultimii ani este foarte la modă să te abonezi la anumiți tipsteri și să răsfoiești zilnic ponturile altora. Totodată, faptul că există atât de multe opțiuni și păreri nu este rău, însă asta poate produce o oarecare confuzie. Ideea este să conspectezi, nu să copiezi. Este bine să te informezi din surse de încredere, care propun o evidență clară și un istoric transparent, precum biletul zilei de pe site-ul comunității pariorilor din România, însă în nici un caz nu este indicat să recurgi la cei care pretind că au date din interior și vând ponturi, dar mai oferă și mostre gratuite.

Profită de promoțiile care îți pot fi de un real folos. Bonusurile la pariuri pot fi extrem de utile, cum pot fi extrem de incomode. Este de datoria ta să cunoști promoțiile fiecărui operator de top din piața românească de pariuri online pentru a putea profita de aceasta atunci când este cazul. Spre exemplu, pe lângă bonusurile de alimentare, există diverse promoții pentru asigurarea biletelor, care acordă rambursări sau câștiguri parțiale, precum și diverse bonusuri pentru cote sau chiar rambursări pentru anumite bilete pierdute cu ghinion, cu gol în prelungiri etc.

Nu uita că pariurile sunt o activitate de divertisment și nu o sursă sigură de venit. Nimeni și nimic nu poate garanta succesul la jocurile de noroc, acolo unde casa are întotdeauna un avantaj în fața jucătorului. De aceea, te rugăm să pariezi responsabil!

Check Also

Csaba Laszlo: „Nu suntem Barcelona. Nici nu vreau să fim”

Antrenorul principal al formației Sepsi este mulțumit de jocul echipei dar nemulțumit de g…