banner ad banner ad

Kiki Bertens (Olanda; 4 WTA) a cedat surprinzător în turul 3 de la Wimbledon. A pierdut în faţa sportivei Barbora Strycova (Cehia; 54 WTA), de o manieră clară, în două seturi (5-7; 1-6), la capătul unui meci de o oră şi 38 de minute.

Bertens nu şi-a găsit ritmul deloc, iar asta s-a văzut încă din startul partidei, când, după un prim break, a avut probleme din ce în ce mai mari pe propriul serviciu. Fără să pună, ulterior, prea multe dificultăţi pe primul serviciu al adversarei, a şi cedat două break-uri, ultimul chiar înainte de intrarea în tie-break, pentru a-i da manşa adversarei, la  5. Impactul moral al primului set s-a simţit în cel secund, atunci când jocul a scăzut şi mai mult pentru Bertens. A cedat după doar 33 de minute, la 1, pentru o eliminare prematură de la Wimbledon, încă din turul 3.

Strycova nu este la primul succes în faţa lui Bertens. În precedenta şi prima confrunare directă dintre ele, sportiva din Cehia a câştigat tot în minimum de seturi, pe hard, la un concurs desfăşurat în Australia, în 2016.

Sursa: Prosport

Check Also

Radu Roșu, antrenor CSM Botoșani: „O victorie cu Suceava ne-ar oferi șanse importante de a ajunge la turneul semifinal”

Radu Roșu și-a început foarte bine mandatul la CSM Botoșani, a câștigat meciurile cu CSU G…