banner ad banner ad

Academica Clinceni a obținut un punct nesperat la Botoșani dacă ținem cont de primele 30 de minute ale partidei. Echipa lui Ilie Poenaru a reușit o egalarea norocoasă pe finalul primei reprize după care în partea secundă a făcut un antifotbal incredibil.

„Am venit foarte încrezători, am pregătit meciul așa cum îmi doream eu să jucăm. Nu am reacționat așa cum trebuia. Primim două goluri foarte rapid. Am crezut că de la meciul cu Sepsi eliminăm aceste greșeli. Dar mă bucur că am reușit să revenim. Am avut 15-20 de minute în care am dominat și am reușit să egalăm. Așa ar trebui să arătăm, să jucăm. Am arătat foarte bine, am dominat, am reușit să egalăm. A doua repriză a fost aproape toată a Botoșaniului dar dacă aveam și noi șansa de la Sibiu, să marcăm marcăm la lovitura de cap a lui Vojtus, câștigam un meci pe care nu meritam să-l câștigăm. Scopul scuză mijloacele. Suntem o echipă mică, o echipă care vrem să creștem de la meci la meci și să adunăm punct cu punct. Este un punct foarte mare, la o echipă foarte bună și care greu pierdem puncte acasă. Felicitări pentru ceea ce fac, felicitări lui Croitoru. Mă bucur că am luat un punct care ne dă speranțe”, a spus Ilie Poenaru.

Check Also

Arbitrul care a „furat” două puncte Botoșaniului este polițist, prieten cu șefii CCA și a fost implicat în mai multe scandaluri

George Rădulescu este unul dintre cei mai controversați arbitri din Liga 1. A fost schimba…