banner ad banner ad

FC Botoșani a pierdut pe teren propriu în fața formației Dunărea Călărași și a intrat în hora retrogradării. Unii jucători botoșăneni au jucat suspect de slab iar la finalul meciului au apărut mai multe comentarii referitoare la pariuri.

Un botoșănean, suporter al echipei și abonat de la promovarea în Liga 1 și până acum, ne-a spus că a văzut astăzi mașina unui titular al FC Botoșani, în zona unei case de pariuri de pe strada Primăverii. Coincidență sau nu, se pare că s-ar fi pariat vreo 5000 lei pe victoria oaspeților la respectiva casă de pariuri. Tot un suporter FC Botoșani și în același timp un pasionat de pariuri sportive, ne-a spus că astăzi, o femeie a fost la o casă de pariuri și a pus două bilete. Pe unul dintre bilete, cu X pauză și 2 final, ar fi pariat vreo 7000 de lei.

Pe rețelele de socializare au fost mai multe comentarii în care suporterii au făcut referire la pariuri și la meciuri aranjate.

Dacă este adevărat iar fotbaliștii și cei din anturajul echipei pariază, este foarte grav. În trecut, câteva meciuri ale FC Botoșani au fost considerate suspecte  de către cei care monitorizează și anchetează mafia pariurilor.

Check Also

Croitoru reacționează în cazul Ongenda: „E penibil. Avem trei oferte mult mai avantajoase”

Antrenorul principal al FC Botoșani a reacționat după ce impresarii lui Hervin Ongenda au …