banner ad banner ad

Jucătorii FC Botoșani încă își aduc aminte de sezonul trecut când au ratat play-off-ul cu două etape înainte de finalul returului. Ei speră să răzbune acel eșec și să prindă locul șase în acest sezon chiar dacă nu acesta a fost obiectivul.

Fundașul Andrei Patache consideră că FC Botoșani are jucători care pot face diferența și se așteaptă ca Fabbrini, Ongenda și Golofca să repete jocul  bun de la Chiajna.

„Cred că o să fim foarte concentrați, suntem într-un moment bun. Toți ne gândim să ajungem tot mai sus. Atâta timp cât avem șanse la acel loc șase trebuie să tragem cât putem. Eu cred că avem șansa noastră la acest loc. În urmă cu cu un an, aduceți-vă aminte că am primit gol în minutul 89 cu Viitorul, cu un super gol de la 30 de metri. Fără acel gol, eram noi în play-off. Trebuie să nu mai repetăm greșeala de anul trecut, să fim concentrați și să câștigăm meciul de luni. Fabbrini, Ongenda, Golofca oricând pot să destabilizeze orice apărare din campionatul nostru. Mi-aș dori să vină cât mai mulți la stadion pentru că e primul meci din acest an, să aibă răbdare că în cele 90 de minute o să câștigăm”, a spus Andrei Patache.

Andrei Pițian ar putea reveni pe teren după o perioadă lungă în care a fost accidentat. El consideră că trebuie tratați cu atenție cei de la Voluntari deoarece pot produce o surpriză.

„Este foarte important pentru noi acest meci pentru că mai sunt patru etape. Dacă vrem să fim cu un pas mai aproape de ceea ce ne dorim cu toții și anume intrarea în play-off, avem neapărată nevoie de victorie. Ați văzut cum a arătat Voluntariul în prima etapă, nu trebuie să-i desconsiderăm, trebuie să fim montați și foarte bine pregătiți pentru cele trei puncte.
Sper că am lăsat în urmă coșmarul de anul trecut, sper că am găsit cauzele problemelor pe care le-am avut, mă bucur că sunt sănătos și în sfârșit sunt 100% și pot să mă antrenez, să joc, să intru pe teren și să nu mai ies de acolo.
Ținând cont că au schimbat antrenorul, antrenorii italieni sunt recunoscuți că pot așeza echipa foarte bine în teren cum este și cazul Voluntariului, s-au întărit și i-au surprins și pe cei de la Sepsi pentru că nu este ușor să le înscrii patru goluri, așa că trebuie să ne așteptăm la orice și să fim foarte bine pregătiți”
, a spus Andrei Pițian.

Check Also

Săptămâna viitoare vine încă un atacant: „O bijuterie din liga 1 din Argentina”

Conducătorii clubului FC Botoșani au găsit atacantul pe care tot promit că îl aduc la echi…