banner ad banner ad

Fostul căpitan al FC Botoșani nu va reveni la echipa cu care a reușit să promoveze în prima ligă și unde a jucat cele mai multe meciuri.

Florin Acsinte (32 ani) s-a despărțit în această vară de Hermannstadt și a fost tentat să revină la FC Botoșani. A avut o discuție cu conducătorii clubului care i-au transmis că nu intră în planurile conducerii clubului.

„Sunt discuții cu mai multe echipe, atât din țară cât și din străinătate dar încă nu este nimic concret. Eu mi-am exprimat dorința de a reveni la Botoșani dar nu am fost sunat de nimeni pentru a discuta. De curând am auzit că aș fi refuzat să vin la FC Botoșani. Nu este adevărat. Mi-am dorit să revin și să ajut cât încă mai pot echipa. Nu aș putea să refuz clubul FC Botoșani”, ne-a spus Florin Acsinte.

În momentul de față, FC Botoșani are trei fundași stânga dar ar putea rămâne doi deoarece Soiledis este aproape de un transfer. În ultimele zile au apărut zvonuri că Florin Acsinte ar putea reveni la FC Botoșani mai ales că este liber de contract.

„Îmi pare pentru Acsinte dar avem soluții pe partea stângă și mai vine și Neag, un copil de 18 ani. El trebuie să joace”, a precizat Valeriu Iftime.

Check Also

Roman nu mai poate fi ținut pe bancă. M. Croitoru: „Dacă îl băgam la început…”

Mihai Roman a fost singurul jucător din compartimentul ofensiv al FC Botoșani care a ieșit…