banner ad banner ad

George Țucudean (28 de ani) i-a anunțat pe cei din conducerea CFR-ului că vrea să ia o pauză de la fotbal, din cauza problemelor medicale.

După 0-1 cu Slavia, atacantul lui CFR Cluj s-ar fi confesat colegilor că nu se simte încă sigur pe sine după operația la inimă și ar fi discutat cu conducerea clubului să primească o pauză totală până la finalul anului, luând în calcul chiar retragerea din carieră.

Pentru echipa națională și pentru CFR Cluj, situația lui Țucudean e una în continuare cu frământări. Problemele cardiace ale jucătorului nu sunt încă definitiv o poveste legată de trecut, iar subiectul pare să reintre în actualitate. Surse GSP susțin că, după cele 45 de minute jucate cu Slavia Praga, atacantul de 28 de ani s-ar fi confesat colegilor că nu se simte încă în apele sale după operația suferită la Viena și ar vrea să ia o pauză.

Subiectul ar fi fost deschis zilele trecute inclusiv într-o discuție cu conducerea ardelenilor. „A cerut o pauză totală până la sfârșitul anului pentru a se pune complet pe picioare, a vedea exact cum vor mai arăta viitoarele analize, iar apoi să ia o decizie, poate inclusiv de a renunța la carieră spre a nu-și periclita viața până la urmă”, arată apropiați ai fotbalistului. Țucudean ar intenționa să se retragă momentan acasă, la Arad.

Citește mai mult pe GSP

Check Also

Cornel Sfaițer va conduce un club care investește peste 15 milioane de euro într-un stadion nou și o bază modernă FOTO&VIDEO

Sepsi Sf. Gheorghe poate fi un model de urmat pentru multe cluburi din România. Într-un or…