banner ad banner ad

Patronul lui FC Botoșani îl laudă pe fostul său jucător şi aruncă vina în ”curtea” tehnicianului Mihai Teja: ”Nu ştiu, acolo e o greşeală copilărească a antrenorului. Olimpiu nu merita un astfel de tratament, este un fotbalist bun, un fotbalist mare, trebuie atenţie cu el. Mai bine nu-l bagi decât să-l pui 30 de minute şi să-l scoţi.

Data trecută a fost un accident cu Dică, dar nu poţi să-l bagi în minutul 30 şi să-l scoţi în minutul 45. Este o chestiune care ţine de o etică a unui antrenor faţă de fotbalişti. Dacă vine telefonul, înseamnă că cel care a telefonat are idei scurte. Mai ales la un copil talentat, de 19 ani, să-i faci aşa ceva? Îi pui plumb în picior”
, a spus Iftime la ProSport LIVE.

Moruţan este evaluat de site-ul Transfermarkt la 900.000 de euro. Acesta a venit la FCSB în vara anului trecut, de la FC Botoşani, pentru 700.000 de euro.

”M-a sunat că nu ştiu ce, nu ştiu cum, că Guardiola… Băi, am zis, nu-l vând pe Moruţan acum. Şi ce, îmi dau 30 de milioane de euro? Ei au zis că mi-ar da, n-ar fi problemă, dar trebuie să-l mai vadă. Problema ei că nici ei nu dau 30 de milioane, nici eu nu-l dau. Acum face 3 milioane. Dar el, geniul lui, picioarele lui valorează 100 de milioane. Moruţan o să fie de talia aia, Real Madrid, Barcelona, City.

Normal că prima ligă din Anglia. Mi-au zis că vor să negocieze de la 30 de milioane, dar trebuie să-l mai vadă. O să creadă lumea că sunt nebun, dar eu vorbesc cu ei. Dar nu dă nimeni 30 de milioane. Eu asta comentez, de ce? Pentru că aşa vreau. Asta vreau, 30 de milioane de euro”
, a declarat Gigi Becali înainte de partida cu Sepsi.

Sursa: Prosport

Check Also

FC Botoșani trimite jucătorii de la echipa a doua în derby-ul Moldovei

Antrenorul principal al FC Botoșani le dă șansa jucătorilor tineri să joace în ultima etap…