banner ad banner ad

După cele două victorii cu Chiajna și Voluntari, Valeriu Iftime este optimist că FC Botoșani poate obține cel puțin un punct pe terenul formației Dinamo. Mai mult, patronului de la FC Botoșani nu îi este frică de arbitraj.

El susține că nu mai există arbitri în România care să favorizeze unele echipeși meciul se va juca doar pe teren.

„Nu mă tem de niciun arbitraj. Mă tem de unul prea sever și nu de unul părtinitor. E bine ca un arbitru să lase jocul să curgă și să se joace mult. Nu cred că există vreun arbitru care ar putea să joace de partea cuiva. Fără îndoială, există cineva în familia ta care ține cu FC SB, cu Craiova sau cu Dinamo. Nu o să țină niciodată cu Botoșani. În mintea unui arbitru poate fi un 5%. Dar nu cred că Dinamo ne poate lucra cu arbitri”, a declarat Valeriu Iftime.

Patronul FC Botoșani este optimist înainte meciului cu Dinamo și spune că echipa lui Liviu Ciobotariu se va întoarce cu cel puțin un punct.

„Dinamo e Dinamo și trebuie să ne temem  de ei. Este un nume important și oricând se poate întâmpla ceva pozitiv cu ei. Pe de altă parte, nu mai este spiritul cu copii crescuți la Dinamo, care toată viața au băut și au simțit ca un dinamovist. Au niște figuri pe acolo care numai Dinamo nu știu ce e. Chiar dacă luăm bătaie de la Dinamo, nu e pierdut definitiv dar nu cred că Dinamo ne bate”, a mai spus Iftime.

Check Also

Roman nu mai poate fi ținut pe bancă. M. Croitoru: „Dacă îl băgam la început…”

Mihai Roman a fost singurul jucător din compartimentul ofensiv al FC Botoșani care a ieșit…