banner ad banner ad

FC Botoșani stă la mâna impresarului care i-a adus pe Fabbrini și Ongenda și care a vrut să mai aducă încă vreo doi jucători. Coincidență sau nu, Fabbrini și Ongenda au fost printre cei mai slabi jucători de la FC Botoșani în meciul cu Viitorul.  

Impresarul Florin Manea nu mai vrea să colaboreze cu FC Botoșani și a anunțat că Fabbrini va pleca în vară.

„Şansele ca Fabbrini să mai stea la Botoşani şi din vară sunt de 1%. Am un respect deosebit pentru domnul Iftime (n.red. – patronul lui FC Botoşani), dar am avut câteva divergenţe cu cineva din conducerea clubului, pe care sunt dispus să le uit. Nu voi mai lucra cu Botoşani atât timp cât acea persoană se va afla în club. Nu e ceva personal, dar nu vreau să fac afaceri cu oameni care nu se pricep”, a declarat Florin Manea la ProSport LIVE, cel mai probabi persoana incriminată fiind directorul executiv al echipei, Cătălin-Ducu Anton.

„Fabbrini a făcut Botoşani cunoscut!”

Impresarul a detaliat, marţi dimineaţa, la ProSport Live. „Domnului Iftime (n.r. – patronul echipei FC Botoşani) nu am ce să-i reproşez, întotdeauna ce am vorbit cu dânsul s-a întâmplat. Îmi pare rău că e totuşi influenţat de cei din jur. A făcut o declaraţie care mi s-a părut de-a dreptul jenantă, a spus că Botoşani l-a făcut pe Fabbrini fotbalist, dar el a jucat la naţionala Italiei înainte să fie la Botoşani, a jucat în Anglia, în Italia. Deci Fabbrini a făcut Botoşani cunoscut, nu invers”, a spus pe un ton iritat Manea.

„Nu m-am plimbat cu el ca şi cu ursul”

Considerat de vocile autorizate din Liga 1 cel mai bun stranier din România, italianul cu o selecţie în prima reprezentativă a avut o evoluţie ştearsă în meciul de la Ovidiu, cu Viitorul, 0-1, din ultima etapă a sezonului regulat. Florin Manea a continuat tirada în aceeaşi notă: „A spus că m-am plimbat cu el, ca şi cu ursul. Nu m-am plimbat, el mai avea un an contract. Eu l-am prezentat la foarte multe echipe, care l-au refuzat, dar care au dat dovadă de neprofesionalism… ca să refuzi un aşa jucător. El putea să stea la Birmingham ca să-şi încheie contractul, însă Marius Croitoru (n.red. – director sportiv FC Botoşani) a fost singurul care şi-a dat seama de valoarea certă a acestui fotbalist şi şi-a dorit să-l aducă. Deci, cum a expus domnul Iftime problema, e foarte departe de adevăr”.

Sursa: Prosport

Check Also

Arbitrul care a „furat” două puncte Botoșaniului este polițist, prieten cu șefii CCA și a fost implicat în mai multe scandaluri

George Rădulescu este unul dintre cei mai controversați arbitri din Liga 1. A fost schimba…