banner ad banner ad

Ultimatum pentru antrenorul Liviu Ciobotariu. Dacă nu obține trei puncte în partida cu Hermanstadt, Valeriu Iftime va aduce un alt antrenor. Patronul FC Botoșani încă spera ca echipa să-și revină și să nu retrogradeze dar cere luarea unor măsuri cu jucătorii care greșesc .

Cum vedeți ieșirea din această criză?

Antrenorul trebuie să încerce mai mult. Nu poți juca cu Buș. Nu ai nicio șansă cu Buș. Avem niște juniori care joacă și marchează la echipa a doua. Este un Corban, un Piftor. Avem nevoie de benzi și avem nevoie de Ongenda pe postul de mijlocaș central ca să poată pune pase. Să construim echipa în jurul lui. Ongenda spune că nu a jucat în viața lui inter și acolo îl pune. În deplasare îți trebuie două extreme care știu să alerge. Unul e Golofca. Celălalt poate să fie Piftor sau Corban.

Dar problemele mari sunt acum în apărare…

Avem o problemă în apărare. Cred că cei doi fundași centrali extrem de sudați mai trebuie … Trebuie să-l schimbe pe Burcă dacă greșește la fiecare meci. Simplu. Burcă nu poate să mai fie în următorul meci.  Să îl lăsăm un pic pe tușă. Parcă suntem un tren pe aceeași șină stricată și mergem înainte tot trăncănind, lumea comentează iar trenul pierde viteză. Ambele goluri sunt ale lui Burcă. Foarte bun a fost portarul. Nu știu de ce a jucat cu Soiledis și nu l-a lăsat pe celălalt. Mi se pare că aici greșim. O spun ca un microbit și nu ca un proprietar de club. Ca proprietar de club am alt discurs și o să văd când mă întâlnesc cu Liviu.

Aveți emoții în privința barajului sau retrogradării?

Eu cred că suntem cu cea mai bună echipă pe care am avut-o până acum, în cel mai prost moment al nostru. La retrogradare nu am fost.  În play-out defilam de fiecare dată, făceam puncte. Noi acum suntem cei mai slabi. Patru meciuri și doar un punct. Este inadmisibil. Dacă retrogradăm, retrogradăm. Asta e. Eu fac tot ce pot, e un mers al istoriei, aici am ajuns, bună ziua. Ce pot să fac? Să stau să plâng? Încercăm să jucăm fotbal. Am făcut bugete, i-am plătit, sunt la zi, avem antrenor foarte bun, avem lot. Încă nu cred că ajungem acolo dar este o presiune mare pe Liviu și vreau să văd care e opinia lui.

Liviu Ciobotariu crede că se poate ieși din această criză…

Numai să nu creadă până în ultima repriză când nu se mai poate face nimic. Dacă nu face trei puncte cu Hermannstadt, Liviu trebuie să plece. Nu poți să nu bați pe Hermannstadt.

Check Also

Roman nu mai poate fi ținut pe bancă. M. Croitoru: „Dacă îl băgam la început…”

Mihai Roman a fost singurul jucător din compartimentul ofensiv al FC Botoșani care a ieșit…