banner ad banner ad

FC Botoșani stă într-un singur atacant de meserie iar antrenorul Liviu Ciobotariu tot caută soluții și încearcă să găsească o formulă ofensivă care să fie eficientă.

Tehnicianul botoșănean a declarat că ar mai avea nevoie un atacant dar niciunul dintre cei cu care s-a discutat nu a mai semnat. Cel mai aproape a fost argentinianul Matias Roskopf care a venit la pregătire dar a plecat după câteva zile.

„Acesta este lotul și nu îmi schimb părerea, sunt mulțumit de lotul pe care îl am la dispoziție. Am încercat să aducem un atacant. Unul s-a pierdut prin Turcia, celălalt a venit la Botoșani și a plecat. Noi ca și staff am încercat să aducem. Dacă nu s-a putut, nu avem ce face”, a declarat Liviu Ciobotariu.

Situația este una complicată deoarece nici Fabbrini și nici Ongenda nu mai joacă mare lucru. Italianul nu a mai semnat prelungirea contractului cu FC Botoșani iar impresarul Florin Manea a anunțat că Fabbrini va pleca la o altă echipă în vară.

„Fabbrini este un caracter bun. La câte s-au scris despre el, la cât s-a vorbit de plecarea lui, el a rămas pozitiv, se antrenează bine. Este clar că nu doar Fabbrini și Ongenda sunt într-o scădere de formă. De la ei sunt așteptări mari. Ei sunt doi jucători foarte buni”, a mai spus Liviu Ciobotariu.

Check Also

Oaidă: ”Consider că sunt pregătit. Nu mi-e teamă de criticile patronului!”

Răzvan Oaidă spune că se simte pregătit pentru transferul la FCSB şi nu se teme că va fi c…