banner ad banner ad

Valeriu Iftime, patronul clubului FC Botoșani, a vorbit despre strategia adoptată în ceea ce privește aducerea de jucători. El a început să ofere salarii puțin mai mari și le promite fotbaliștilor că îi lasă să plece în cazul în care au oferte.

„Am mărit un pic bugetul, am niște salarii în media clasamentului și încerc să mă gândesc la alte ingrediente care pot să le creez la Botoșani. Să am foarte mare grijă de familiile lor. Eu le spun: nu sunteți la Botoșani pe viață. Să jucați bine și să mergeți la o echipă mai bună. Vă dau drumul oricând. Dacă aveți o ofertă bună, vă dau drumul. A fost Mihai Roman, Golofca, Buș care acum s-a întors. Asta le dă o încredere. Știu că mă angajez la 6000 pe lună și primesc banii ăștia iar dacă am o ofertă bună, pot pleca”, a spus Valeriu Iftime la GSP LIVE.

A reușit să-l convingă pe Ongenda să semneze pe doi ani cu FC Botoșani iar acum francezul este foarte încântat. A adus-o și pe prietena lui în Botoșani, profesoară de limba franceză, iar aceasta se va implica într-un proiect de voluntariat la un liceu din municipiu.

„Soția lui Ogenda este profesoară de limbă franceză în Franța. Am discutat cu directorul Liceului Sportiv, să facă niște chestiuni de voluntariat. Să nu mai stea în hotel toată ziua. Vreau să o integrez în comunitate. Am simțit poate cea mai mare bucurie în familia lor. Am văzut-o cu o bucurie… Mi-a adus CV-ul și toate astea. Nu vrea bani, face voluntariat”, a mai spus Iftime.

Un alt jucător străin care s-a adaptat foarte bine la Botoșani este Diego Fabbrini. Italianul a avut iarna aceasta oferte atât din zona arabă cât și de la CFR Cluj dar nu a vrut să plece. Ba mai mult, el își va prelungi contractul cu FC Botoșani.

„Eu nu l-am văzut mai bucuros ca acum. A avut două oferte. Era un club din zona arabă pe care l-a găsit Liviu Ciobotariu. Era interesant pentru mine și pentru el. Nu a vrut să plece. Soția lui nu a fost de acord. E adevărat că ea nu pleca. E un oraș mai bărbătesc. Am avut o discuție iar ea a spus: îmi place la Botoșani. Nu mă duc nicăieri. Nici măcar în alt oraș precum Cluj. A înțeles și a semnat cu mine. Condiția este: semnezi cu mine iar dacă ai ofertă, îți dau drumul”, a mai afirmat patronul clubului FC Botoșani.

Check Also

Săptămâna viitoare vine încă un atacant: „O bijuterie din liga 1 din Argentina”

Conducătorii clubului FC Botoșani au găsit atacantul pe care tot promit că îl aduc la echi…