banner ad banner ad

Dan Petrescu (51 de ani) impresionează la CFR, având şanse pentru un loc în grupele Ligii Campionilor, şi e curtat de cluburi din străinătate. Cei de la Sky Sports anunţă că „Bursucul” e dorit de şefii lui Huddersfield, echipă aflată acum în liga a doua din Anglia.

Huddersfield are două eşecuri şi o remiză în primele trei etape ale sezonului şi conducătorii vor să-l demită pe Jan Siewert, care nu a mai câştigat o partidă de şapte luni. Sky Sports anunţă că pe lista şefilor se află unii ca Dan Petrescu, Gary Rowett (fost la Derby, Birmingham şi Stoke City), Aitor Karanka (fost la Middlesbrough şi Nottingham Forest) şi John Eustace (secund de la QPR).

„Sky Sports News a aflat că Dan Petrescu a impresionat la campioana României, CFR Cluj, care a eliminat-o pe Celtic din UEFA Champions League săptămâna trecută. Huddersfield nu şi-a conturat încă o listă scurtă şi este de aşteptat ca numirea noului antrenor să fie amânată până în pauza de meciuri internaţionale (n.red. la începutul lunii septembrie)”, scrie sursa citată.

Dan Petrescu a jucat în Anglia, la Sheffield Wednesday, Chelsea, Bradford sau Southampton, iar ca antrenor a fost curtat de mai multe echipe britanice, dar a refuzat.

„Marele meu vis este să antrenez Chelsea. Dacă o să primesc o ofertă şi nu o să prind avionul, o să merg pe jos. Nu o să uit acest club niciodată. Nu îmi este ruşine să spun că aştept un telefon de acolo şi în acest moment. În trecut am avut oferte de la Crystal Palace, Sheffield Wednesday şi Nottingham, însă la vremea respectivă aveam contracte excelente în Rusia şi China”, a spus recent, la Telekom Sport, Dan Petrescu.

Sursa: PROSPORT.RO

Check Also

Roman nu mai poate fi ținut pe bancă. M. Croitoru: „Dacă îl băgam la început…”

Mihai Roman a fost singurul jucător din compartimentul ofensiv al FC Botoșani care a ieșit…