banner ad banner ad

Atacantul francez Hervin Ongenda (23 de ani) se simte bine la FC Botoșani și a vorbit despre viața în Moldova și ambițiile sale în carieră, într-un interviu pentru o publicație franceză.  

În acest sezon al Ligii 1, Ongenda a reușit 3 goluri și 4 pase de gol.

„Nu am știut nimic despre acest oraș, nici nu știam că există (râde). Orașul este mic. De obicei, când ies de la antrenament, fie mă duc acasă, fie ies la o plimbare în mall sau la câteva restaurante din apropiere. Mănânc câte puțin din toate, trebuie să fiu atent… pentru că ei obișnuiesc să mănânce foarte mult… și te îngrași repede. Este un fel cu carne de vită, brânză și mămăligă pe care îl adoră.

Mi-a făcut bine. Aveam nevoie să ies din Franța, să scap de presiunea media, să mă concentrez exclusiv pe fotbal și pe muncă. Astăzi, sunt fericit. Nu mă ascund: la început, a fost complicat, pentru că eram înconjurat de necunoscut. Toată lumea s-a purtat bine cu mine… pe stradă, la club, la hotel. Și mă concentrez doar pe fotbal”, a spus Hervin pentru site-ul sofoot.com.

Crescut de PSG, Ongenda a înscris un gol în 27 de meciuri jucate în Ligue 1. Atacantul crede că în 2013 nu era pregătit să facă față presiunii la o echipă atât de mare.

Nu eram pregătit din punct de vedere mental. Am avut șansa mea. A fost greu să plec de la PSG. Am stat 11 ani în Paris. Poate că, într-o zi, drumurile noastre se vor intersecta din nou. După ce aventura mea din România se va încheia, vrea să găsesc un club care mă va ajuta să cresc și mai mult”, a mai precizat Hervin Ongenda.

Sursa: REALITATEA SPORTIVĂ

Check Also

Roman nu mai poate fi ținut pe bancă. M. Croitoru: „Dacă îl băgam la început…”

Mihai Roman a fost singurul jucător din compartimentul ofensiv al FC Botoșani care a ieșit…