banner ad banner ad

Sănătatea Darabani, ”lanterna roșie” a seriei 1 din Liga a 3-a, a furnizat surpriza primei etape din retur. Dărăbănenii au fost egalați de fosta campioană a României, Oțelul Galați, cu 3 minute înainte de finalul timpului regulamentar de joc, partida încheindu-se la egalitate, scor 1-1. Dărăbănenii au jucat în echipamentul fostului club din municipiul vecin, cu sigla FCM Dorohoi pe piept. 

Oaspeții i-au luat tare pe dărăbăneni încă din startul partidei, și Virgil Cristea a fost aproape de deschiderea scorului, dar Vasile Prisacă a salvat in extremis.

Balanța partidei s-a echilibrat ușor, Răzvan Halaicu trage primul semnal de alarmă la poarta lui Adelin Iliescu, iar în minutul 21 Alexandru Constantiniu ridică în picioare tribuna dărăbăneană, când trimite o diagonală în plasa laterală a porții Oțelului, deschizând scorul. Gălățenii reiau ofensiva, Cosmin Neagu șutează în barajul defensivei gazdelor, Alexandru Vasile trimite și el periculos, balonul este deviat de Andrei Antohi, dar Prisacă reține în doi timpi. Alexandru Stancoschi încearcă o lovitură decisivă direct din corner, ”a la Ianis Hagi”, iar Adrian Ghiorghiciuc ”se alintă” cu o rabona. 

Centralul Robert Avram îi ”îngălbenește” pe pe oaspeți, spre disperarea băncii lor tehnice. Încep contrele. ”Tinere, n-ai nici licență” îi spune antrenorul secund Tudorel Pelin lui Vespazian Colban, antrenorul dărăbănenilor, care a replicat: ”La Galați, nici în stadion nu mi-ai dat voie să parchez”. Doi gălățeni au stat câteva minute în spatele porții lui Prisacă, pentru a returna baloanele, care se întorceau din ce în ce mai greu în teren, după atacurile în valuri ale oaspeților.

Citește mai mult pe Darabaneni.ro

Check Also

FC 2 Botoșani a pierdut pe teren propriu

Echipa antrenată de Vespazian Colban a pierdut în această după amiază, în fața formației C…