banner ad banner ad

Gigi Becali (60 de ani) este convins că fotbaliștii străini care au valoare nu au cum să ajungă în fotbalul românesc. Sigur, au fost și excepții, dar patronul FCSB vrea ca de acum înainte să se bazeze exclusiv pe fotbaliști din România. Omul de afaceri a precizat că în maximum doi ani va face ”curățenie” în lot și că vor fi situații extrem de rare în care va mai legitima jucători de alte naționalități.

”Știi, ușor, ușor, vorbeam… Peste un an, maximum doi, n-o să mai vedeți niciun jucător străin la Steaua. O să vedeți numai și numai români. A, că o apărea unul care o să-mi placă, asta e alrceva. Dar, nu să-l cumpăr eu din străinătate. Să-i verifice OSK, Botoșani, Iași și să-i vad eu. Și, mai apoi, dacă-mi plac, să-i cumpăr. Dar, eu nu mai stau să verific. La Steaua, nu mai facem teste!”, a spus Becali, la Pro X.

Patronul roș-albaștrilor are și un argument pentru care-și susține cu frenezie teoria. ”Am mai făcut asta în trecut, așa e. Și am câștigat cel mai mult, am avut cele mai bune rezultate când am avut echipa formată numai din români, așa va fi și acum”, a mai spus Becali. 

Citește mai mult pe DIGISPORT

Check Also

Attila Hadnagy este noul director general al Sepsi OSK

Patronul clubului Sepsi OSK, Diószegi László, a anunţat într-o conferinţă de presă, că nou…