banner ad banner ad

În perioada 21 iulie-28 iulie 2019, localitatea Eforie Sud a fost gazda celei de a XVI a ediție a “Stagiului Tehnic National de Taekwondo W.T.”, eveniment organizat de  către Federaţia Română de Taekwondo W.T.

C.S. REAL TAEKWONDO TEAM a reusit si in acest an sa participe la Stagiul Tehnic National de Taekwondo W.T. datorita proiectului de finantare nerambursabila incheiat cu Primaria Municipiului Botosani si a Consiliului Local Botosani.

Intreaga activitate a beneficiat de un inalt nivel de experienta asigurata de catre presedintele  federatiei, Maestru International  Constantin Apostol, care  impreuna cu tehnicienii Federatiei Romane de Taekwondo WT dar și cu cei doi maestri internationali din Koreea si Grecia au reusit sa aduca evenimentului un inalt standard metodologic  si tehnico-tactic, in care au fost omniprezente complexitatea, eficienta, precizia si varietatea de mijloace si optiuni conform standardelor internationale. In acest an alaturi de sportivii si tehnicienii din tara au mai participat sportivi si oficiali din Kazahstan si Bulgaria. Pe perioada Stagiului Tehnic National s-au desfasurat si doua competitii CUPA AMBASADORULUI REPUBLICII COREEA, editia a III a,  si CAMPIONATUL NATIONAL DE TINERET (U 21), competitii destinate cadetilor, juniorilor si tinerilor.

La aceasta editie au participat peste 350 de tehnicieni, antrenori, instructori, arbitri si sportivi de la cluburile de profil din tara si strainatate.

„Mulțumesc sportivilor și tehnicienilor din cadrul clubului pentru prestația avută pe tot parcursul desfașurării acestui seminar. Au fost antrenamente destul de complexe dar si foarte plăcute în același timp,  iar la finele seminarului toți participanții au plecat foarte încântați de lucrurile invățate și de activitățile la care au participat alături de cei trei Maeștrii Internaționali dar și de tehnicienii Federației Române de Taekwondo W.T. din cadrul Stagiului Tehnic Național”, a spus Nicolae Pașniciuc.

C.S. REAL TAEKWONDO TEAM multumeste Primariei Municipiului  Botosani si Consiliului Local Botosani pentru sprijinul acordat in participarea la acest eveniment dar si pentru urmatoarele activitati ce vor avea loc in cadrul  proiectului de finantare nerambursabila“TAEKWONDO WT UN SPORT AL SĂNĂTĂȚII ȘI AL EDUCAȚIEI “ . Continutul acestui proiect nu reflecta neaparat pozitia Municipiului Botosani si nu implica nicio responsabilitate din partea acestuia.

dav
dav
dav
dav
sdr

Check Also

O botoșăneancă va reprezenta România la Campionatul European de Box

Botoșăneanca Ecaterina Danileț a participat de curând la un turneu internațional de box un…