banner ad banner ad

A fost genul de partidă de care fanii se bucură, pur şi simplu, pentru că se joacă. A avut ceva din aerul partidelor din ligile inferioare ale ţărilor civilizate. Acel aer plăcut de respirat, unde fanii merg în tribună din tradiţie şi dragostea pe care n-o pot explica unui necunoscător, fără să-i intereseze liga în care joacă echipa.

Petrolul – ”U” Cluj a avut câteva ingrediente pe care te chinui să le găseşti la majoritatea meciurile din Liga 1. A fost un meci jucat cu aproape 10.000 de suporteri în tribune, statistică pe care se pot lăuda că au depăşit-o doar 14 partide din actualul sezon în Liga 1. Pe lângă fani, a avut “culoare”, ambiţie, energie şi toate acestea au fost puse în scenă pe o arenă care arată occidental.

Toate acestea au existat pentru că cele două echipe au ceva ce nu se poate cumpăra niciodată. Sunt două echipe cu istorie, cu poveşti, cu amintiri şi cu o tradiţie în Liga 1, care le păstrează chiar şi astăzi pe locurile 4 şi 5 în topul sezoanelor petrecute pe prima scenă.

Pe băncile tehnice, Petrolul – ”U” Cluj a fost un meci al generaţiilor. Gigi Mulţescu a ajuns să se dueleze cu Bogdan Lobonţ, pentru o promovare vizată de toată lumea, indiferent de vârstă sau de etapa carierei în care se află. Pe teren au fost nume care sună cunoscut pentru orice microbist din România, iar toate aceste “ingrediente”, enumerate mai sus, garantau că partida nu poate fi una peste care să treci uşor cu vederea.

Citește mai mult pe LIGA2.ro

Check Also

Attila Hadnagy este noul director general al Sepsi OSK

Patronul clubului Sepsi OSK, Diószegi László, a anunţat într-o conferinţă de presă, că nou…