banner ad banner ad

FC Botoșani a ratat play-off-ul în ultima etapă a returului și a creat o mare dezamăgire în rândul suporterilor. Patronul clubului a fost prezent astăzi la conferința de presă și a făcut un apel către suporteri.

Valeriu Iftime a declarat că echipa are în continuare nevoie de suporteri și le-a cerut să vină la meciurile din play-out. Primul meci este programat luni după amiază când FC Botoșani va juca pe teren propriu cu Concordia Chiajna.

„Eu cred că suporterii, dacă sunt suporteri, ei trebuie să iubească echipa asta pentru că le-a făcut una din marile bucurii. Nu ne-am bătut niciodată noi la play-off. Dintr-un anumit tip de răutate și din injecții puse de mulți, unii pot să mai creadă și poate unul-doi o să mai tragă câte o fluierătură. Nu sunt primii care mă fluieră sau pe Cătălin Anton, hoții și ce mai zic ei. Noi dacă am bătut cu 1-0 și am jucat prost, suntem așa de bucuroși… În general, noi esticii. Dacă ai jucat bine și pierzi, proștii.

Eu sper ca ei să înțeleagă momentul prin care trecem pentru că echipa chiar are nevoie de suporteri. Noi am făcut mai multe puncte în deplasare decât acasă. Jucătorii mi-au reproșat: dar nu vă puneți întrebarea de ce? Poate că e prea multă presiune. Noi am câștigat mai multe puncte în deplasare decât acasă. Asta spune mult vis-a-vis de stare între jucători și spectatori.

Băieții ăștia care joacă acum la Botoșani, merită puși la ramă toți. Și la rană. Nu am avut niciodată o echipă atât de competitivă. Împreună cu Liviu au făcut super echipă. Mă rog la Dumnezeu să nu-i lase puterile, mentale mai întâi. Să-ți dea un gol Chiajna și să te ia ăla, este unul care urlă de se sfârșește lumea. Eu îi apreciez pe ăștia care sunt disperați. Nu o fac dintr-o răutate”, a spus Valeriu Iftime.  

Check Also

Oaidă: ”Consider că sunt pregătit. Nu mi-e teamă de criticile patronului!”

Răzvan Oaidă spune că se simte pregătit pentru transferul la FCSB şi nu se teme că va fi c…