banner ad banner ad

Vespazian Colban și-a început treaba la Foresta și spune că obiectivul pentru sezonul următor este promovarea în Liga a II-a. Chiar dacă este o rivalitate de zeci de ani între Suceava și Botoșani, el nu crede că va avea probleme cu suporterii.

„Îmi propun să reușesc să promovez cu Suceava în Liga a II-a. Voi colabora cu antrenorii care au fost și în trecut, o să colaborez și cu un antrenor nou cu portarii, Vasile Prisacă. Referitor la jucători, voi analiza foarte bine lotul. Timpul nu este foarte lug dar va trebui să analizez foarte bine și să nu fac greșeli. Accept o zi o greșeală, accept orice dar vreau să ofere tot ce poate la fiecare joc. Avem jucători cu experiență și e o ultimă șansă să demonstreze. Mă uit foarte mult la Dan Petrescu și observ că el caută doar rezultatul. Când esti șa un club care își propune promovarea, obiectivul principal este rezultatul și mai puțin jocul. Dacă o să fie și jocuri foarte bune, toată lumea va fi bucuroasă. Trebuie să câștigăm jocurile”, a spus Vespazian Colban, adăugând:

„Nu cred că o să fie probleme. Am fost fotbalist la Suceava, am promovat cu Suceava, am dat câteva goluri la Suceava, tatăl meu este sucevean și nu sunt străin de Suceava. Nu mă aștept la o primire negativă din partea suporterilor”, a mai spus noul antrenor al Forestei.

Până acum, Foresta Suceava a realizat cinci transferuri. Este vorba de Andrei Cerlincă, Vlad Stănescu, Dudu Drugă, Alexandru Marin și Alexandru Ichim. Colban speră să mai aducă doi-trei jucători U21 de la FC 2 Botoșani.

Check Also

Csaba Laszlo: „Nu suntem Barcelona. Nici nu vreau să fim”

Antrenorul principal al formației Sepsi este mulțumit de jocul echipei dar nemulțumit de g…