banner ad banner ad

Patronul FC Botoșani pare hotărât să îl înlocuiască pe antrenorul Liviu Ciobotariu chiar dacă acesta a preluat echipa într-o situație critică și a fost foarte aproape de a realiza cea mai mare performanță din istoria clubului.

Valeriu Iftime spune că dacă FC Botoșani nu învinge pe Hermannstadt, antrenorul Liviu Ciobotariu va fi demis deoarece nu mai poate salva echipa de la retrogradare.

“Un antrenor este ținut de rezultate. Suntem în cea mai proastă situație de când suntem în Liga1. Atât de aproape de baraj sau retrogradare nu am fost niciodată. Categoric, soluțiile de avarie sunt schimbarea antrenorului. O să vorbesc cu Liviu, să vedem în ce măsură gestionăm lucrul ăsta. Dacă pierdem cu Hermannstadt, lucrurile sunt aproape clare că echipa actuală de antrenori nu ne poate scoate din situația în care ne aflăm. Ca atare, s-ar putea să plece. Deși nu cred deloc că este o soluție. O să văd. Când echipa nu joacă, publicul e nemulțumit și pleacă antrenorul. Nu poți schimba echipa. Trebuie acel șoc creat. Un nou antrenor vine cu alt entuziasm, alte soluții”, a spus Valeriu Iftime care încă nu a uitat meciul cu Dunărea Călărași.

“Dacă se mai repetă scenariul de la meciul cu Călărași, să vină Hermannstadt acasă la noi și să joace fotbal, noi să așteptăm să ne atace că poate dăm un gol pe contraatac, cred că îl dau pe Liviu în timpul meciului afară. Dacă vine o echipă de talia Hermannstadt-ului și ne domină și noi așteptăm nu știu ce filozofii din astea, înseamnă că suntem mici și nu avem ce căuta în Liga 1”, a mai spus patronul clubului FC Botoșani.

Check Also

FC Botoșani trimite jucătorii de la echipa a doua în derby-ul Moldovei

Antrenorul principal al FC Botoșani le dă șansa jucătorilor tineri să joace în ultima etap…