banner ad banner ad

Jucătorii echipei FC Botoșani vor să rămână neînvinși și după meciul de la Viitorul. Cătălin Golofca spune că toți jucătorii de la FC Botoșani sunt foarte motivați și că abia așteaptă meciul cu Viitorul.

„Mergem acolo să jucăm fotbal și să luăm puncte. Viitorul este o echipă bună, agresivă, care joacă fotbal. Și noi avem un început de campionat foarte bun și suntem încrezători. Eu vreau să luăm cele trei puncte. Va fi un meci greu dar cred că vom avea și noi multe spații. Un teren bun, un adversar care joacă fotbal și vom avea spații. Mie mereu mi-au plăcut meciurile cu adversari puternici. Nu mai privim înapoi, nu mai contează ce a fost în sezoanele trecute. Mergem motivați să facem un joc bun și să ne întoarcem cu punct sau puncte”, a spus Cătălin Golofca.

Atacantul botoșănean speră să marcheze cu Viitorul și să înceapă o nouă serie de meciuri foarte bune.

„Suntem mai motivați, avem mai multă încredere în noi și ne bucurăm de fotbal. Sunt sigur că o să-mi intre. Sper să încep acum. Am avut și Mediaș o ocazie mare pe final, din păcate am ratat. Sper să marchez meciul ăsta”, a mai spus Golofca.

Check Also

Croitoru reacționează în cazul Ongenda: „E penibil. Avem trei oferte mult mai avantajoase”

Antrenorul principal al FC Botoșani a reacționat după ce impresarii lui Hervin Ongenda au …